sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Arpaonnea ja herkkuleipää :)

Tänään on aihetta toiseenkin päivitykseen, sillä minulla oli arpaonnea, jipiii!! Voitin ystäväni Unelmaa elämässä -blogin arvonnssa hänen itse tekemänsä ihanan ballerina tyynyliinan, sekä salaperäisesti jonkun pienen yllätyksen - joka osoittautui keksileimasimeksi :)! Tässä kuvia ihanasta tyynyliinasta ja leimasimesta, jota toivottavasti pian päästään kokeilemaan :). Kiitos Ninnu <3!



Tyynyliinan olisikin kaikki kolme tyttöä halunneet omaan huoneeseensa - toistaiseksi se kuitenkin ilahduttaa meitä kaikkia tasapuolisesti olohuoneessa :).




Tämän illan herkuksi isä ja lapset leipoivat leipää nimeltä 'Råsundan erikoinen', namilta tuoksui ja näytti, sekä maistui :).











P.s Enpä ole ennen kuullut ja nähnyt miten paistomittarin lasi hajoaa ja räjähtää pitkin uunia - sisään oli ilmeisesti jäänyt kosteutta mikä höyrystyi ja räjäytti mittarin lasin. Se siitä tämän päivän lounaspaistista..

6 kommenttia:

  1. No ohhoh, onpas ollut tapaus toi lämpömittari.
    Kiva että tyynyliina oli mieleinen.

    VastaaPoista
  2. Voi, miten herttaisen ihana ballerinatyyny. Voin hyvin kuvitella, että jokainen pieni prinsessa olisi halunnut sen omakseen. Tuo keksileimasin näyttää mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, nyt sain toistaiseksi pitää sen vielä tässä, mutta voin kuvitella että se salaa matkaa johonkin toiseen huoneeseen kohta <3

      Poista
  3. Miten sinulla voikin olla hyvä tuuri ja voitat ihanan tyynyn, jota kaikki tytöt havittelevat. Outo juttu tuo mittarin hajoaminen, mutta mikään ei ole ikuista! Leipä on aivan herkullisen näköistä ja varmasti myös makuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä kävi kyllä hyvä tuuri :)! En ymmärrä lämpömittaria ja lasia oli sitten koko uuni täynnä. No, tulipahan uunikin pestyä samalla :). Leipä oli koko perheen mieleen kyllä <3.

      Poista