maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu parhaassa seurassa ja pehmoisia tyynyjä

Viikonloppu hurahti vauhdilla, niinhän se aina kun on mukavaa seuraa ja tekemistä. Meillä kävi siis mummu ja pappa eli vanhempani, sekä siskoni kyläilemässä <3. Lapset olivat tohkeissaan vieraista ja täynnä energiaa, onneksi kelit vielä lauantaina mahdollistivat ulkoilun. Nyt peukut pystyyn että pakkaset palaavat vielä, luistelu- ja hiihtokausi kun pääsi vasta vauhtiin!

Mummu oli siskon avustuksella ommellut isompien tyttöjen toivekankaista ihanat tyynyliinat pehmoisiin sisätyynyihin <3. Hauskaa miten koululaisella tuo aikaisempi ehdoton lempiväri pinkki jää taka-alalle ja hiljaa sisään hiipi oma nuoruuden aikainen lempivärini sininen. Oma huoneeni lapsuuden kodissa oli vaaleansinisen sävyillä sisustettu, helmalakat, päiväpeitteet, tapetit ym. No, tytöllä nyt nämä tyynyt ja kauniit ovat :). 



Lisäksi hän nukkuu vanhassa rautasängyssäni, joka on säilynyt hyvässä kunnossa yöpöytineen :).




 Lisää tästä huoneesta löydät täältä vanhemmasta postauksesta klik.


Meidän perheen "keskimmäiseltä" löytyy sitten vielä pinkkiä oikein kunnolla :)! Hänen huoneensa on toinen makuuhuone jonka olemme kokonaan remontoineet. Sama porukka kun nyt kyläili olivat silloin talkoissa ja huoneessa tapetoitiin yksi seinä, maalattiin muut kolme seinää ja vaihdettiin kattoon paneeli sekä listat. Ajatuksena oli että huone sopisi myöhemmin myös mahdollisesti meidän makuuhuoneeksi. Tykkään tuosta Bauhausin tapetista  kovasti. Nyt katossa on tässäkin huoneessa tekemäni viiri tuomassa väriä :).



Tyynyliinatkin ovat siis prinsessan toiveiden mukaisesti ihanan vaalenapunaiset ja sävyltään sellaiset että sopivat monen kanssa yhteen.


 Tässä muutamia prinsessajuttuja hänen valtakunnastaan :).
















Hänkin nukkuu minun vanhassa sängyssäni, jonka isäni on tehny aikoinaan. Nyt pappa päivitti sen vain tytön toiveiden mukaan ihanan vaaleanpunaiseksi <3.



Mukavaa viikkoa Sinulle <3!

2 kommenttia:

  1. Ihanat huoneet on teillä kyllä tytöillä. Hienot sängyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Sängyt ovat kyllä omasta mielestänikin kivat kun ovat mun vanhat. Ja tuo puinen sänky sai uuden maalin kanssa ihan uuden elämän :).

      Poista