sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Yhdessäoloa ja vanha kaappi



Viikonloppu sujui mukavasti ja tasapainoisesti puuhastellen, leväten, yhdessä aikaa viettäen ja vähän juhlienkin :). Lasten serkkupojan synttäreillä kului lauantai mukavasti.






Sunnuntaina ajattelin, että otan vihdoin käsittelyyn pienen vanhan kaapin, jonka edesmennyt rakas pappani on kouluaikoinaan tehnyt. Kaappi on viimeiseksi ollut omassa lapsuuden kodissani leikkimökissä ja siitä on ihanat muistot. Ajatuksena oli, että poistaisin vanhan maalin ja maalaisin sen uudestaan valkoiseksi.



Äidiltä kyseltyäni selvisi että kaapilla todellakin on pitkä historia. Se on alunperin ollut pappani lapsuudenkodin saunakamarissa, sieltä se on päässyt äitini lapsuuden kotiin leikkeihin. Minulla se oli lapsuudenkodin leikkimökissä ja nyt siis täällä omassa kodissani. Jotta perinne jatkuisi, se kuuluisi tietysti tyttöjen leikkeihin ja saattaa sinne vielä päätyäkin. Katseltuani sitä hetken tulin kuitenkin siihen tulokseen, että en ainakaan heti poista maaleja. Kaappi on sellaisenaan nätti ja siinä on nähtävissä sen historiaa. Nyt ensin se pääsee ihan sellaisenaan puuhellamme päälle, jossa se on ihan kodin keskipisteessä :).









Siskoni tekemän Tilda-hahmo pääsi vartioimaan kaappia suurella sydämellä <3. 
Mukavaa viikon alkua Sinulle!


6 kommenttia: