keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Blogihiljaisuuden loppu

Täällä taas ollaan :)! Pahoittelen kovasti pitkää pitkää hiljaisuutta täällä blogissa. Kesä ennakoi jo muutosta perheemme elämässä ja ehdinkin päivittämään tänne aina harvemmin. Syksy toi sitten mullistuksen tullessaan, eli kahdeksan kotivuoden jälkeen töihin paluu oli melko suuri juttu :). Lapsille se toi tullessaan ihan uudet kuviot, kaksoset aloittivat päivähoidon, "keskimmäinen" eskarin ja iltapäiväkerhon ja esikoinen aloitti tokaluokan. Perheen "pää" taisi selvitä pienimmällä muutoksella, kun on kaikki nämä vuodet käynyt töissä ja tottunut olemaan päivät erossa lapsista ja minusta ;).

Syksyn aikana tämä muutos on kuitenkin osoittaunut hyväksi meidän perheelle. Kahdeksan vuotta kotona näin aktiiviselle tyypille oli aika paljon ja lapset ovat jo isoja (ja äitinsä kopioita), joten päiväkodin kaverit ja touhut tulivat jo tarpeeseen. Koululaisilla sujuu hienosti ja minä nautin työstäni. Nyt vietetään syyslomaa ja sitten nenät kohti joulua <3.

Kodin sisällä muutosten osalta  on näiden kuukausien aikana tapahtunut myös paljon, mikä on aivan huippujuttu! Ehkä suurin ja eniten minua ilahduttava muutos on meidän takan uusi ilme ja sen haluankin teille nyt esitellä. Kerroin jo blogin alkuaikoina miten keskellä keittiö-/olohuonesaraketta seisoo iso ja toimiva takka, joka kuitenkin väriltään on sitä kirsikkaa mitä täällä niin paljon valmiiksi oli. Sävy sinänsä ei haittaa, mutta liika on liikaa ja olemme kaivanneet tilalle valoa ja raikkautta. Viiden vuoden harkinnan jälkeen takasta tuli valkoinen, emmekä kadu yhtään! Olen niin ylpeä mieheni kädenjäljestä <3. Tässä kuvia ennen ja jälkeen, olkaa hyvät :).

Ja sitten lopputulos <3

Meille tämä muutos on ollut erittäin mieleinen, mitäs Sinä tykkäät :)? 
Nyt syysloman viettoon, ihanaa loman jatkoa tai odotusta Teille, palataan taas pian <3.

3 kommenttia:

  1. Ihana, tykkään. Mut miten mä en ole tajunnut että teillä on puuhella, ihan vähän olen kateellinen :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana <3 kyllä kannatti!

    VastaaPoista
  3. Komppaan edellisiä. Todellakin ihanat!

    VastaaPoista