perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuodenvaihde ja sisustuskärpänen

Niin se syksy vierähti! Meillä opeteltiin uusia elämäntapoja ja viikot kuluivat nopeammin kuin siivillä! Välillä tuntui että pimeämpää ei voisi ulkona olla, mutta lähestyvä Joulu toi pimeään loppusyksyyn tarmoa. 

Joulua saimmekin sitten viettää iloisissa tunnelmissa läheisten kanssa. Monen vuoden tauon jälkeen pakkasimme automme sanalla sanoen täyteen ja lähdimme aatoksi vanhempieni luokse. Ne lapsuuden perinteet ovat syvällä sydämessä ja oli ihana viedä omat lapset katsomaan joulurauhan julistusta, sekä kynttilöiden laskua sankarihaudoille tuttujen soittajien soittaessa. Pukki kävi jo aikaisin päivällä ja illalla saimme syödä mahat täyteen herkkuruokaa. Parempaa Joulua ei voisi toivoa <3. Siitä jatkoimme vielä toiseen mummulaan, jossa sää helli meitä ja lapset saivat laskea mäkeä sydämensä kyllyydestä. Hyvän ruoan syönti jatkui ja lapset jaksoivat niin, että reissu kesti lopulta koko viikon :).


Uusi vuosi vaihtui ja meillä innostuttiin jälleen kerran laittamaan kotia <3. Pari viikkoa ennen Joulua isäni ja siskoni maalasivat isäni tekemän kaapin meille eteisaulan vaatekaapiksi ja viimeiset kirsikan väriset vaatekaapit otettiin pois (jeeeeeeeeee) :). Siitä saimme taas kipinää jatkaa sisustamista ja uuden vuoden aattona ikesta kotiutui kaksi hemnes-lipastoa tyttöjen yhteiseen huoneeseen yläkertaan. Siellä onkin nyt lelujen läpikäynti ja järjestely vauhdissa :). Tuo eteisen vaatekaappi yhdessä takan uuden ilmeen kanssa (löytyy täältä) muuttivat kotimme yleisilmettä valtavasti ja toivat todellakin sitä paljon kaivattua valoisuutta. Irti otettujen vaatekaappien takaa paljastui käsittelemätön seinä, joten alakerran seinien ja katon remontti alkaa olla edessä... :).
Näiden iloisten ja elämäntäyteisten loimapäivien takaa Oikein Hyvää Uutta Vuotta Teille Kaikille ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat <3!
Johanna


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Niistä voi aistia joulun tunnelman. <3 Kaappi ja takka kokivat hienot muodonmuutokset.

    VastaaPoista