perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kustavin Käsityökylä, Savipaja & Paratiisipaja

Hui, onpa aika kulunut nopeasti! Ihana kesä, reissaaminen ja ulkoilu lasten kanssa on tainnut viedä mennessään..juhannuksen jälkeen olen viimeksi kirjoitellut tänne, pahoittelen pitkää taukoa <3. Mutta tässä sitä ollaan ja viimeksi luvattu päivitys Kustavin Savipajan ja Paratiisipajan tunnelmista tulee tässä :). 

Kustavin Savipaja on perheyritys, joka jo vuodesta 1975 valmistaa  koko tuotantonsa täysin käsityönä. Tuo ihana keramiikkapaja sijaitsee Kustavin saaristossa ja on laajentunut Kustavin Käsityökyläksi. Samalla tontilla löytyy siis tänä päivänä myös mm. sepänpaja, hopeapaja, kahvila sekä Paratiisipajan iso kynttilä- ja sisustusmyymälä.

Itselläni on ollut käytössä vuosia Savipajan korkealaatuisia astioita, joita on ollut ihana vuosien varrella täydentää vieraillessa Savipajalla. Sisällä myymälä pursuaa kauniita astioita ja ulkoa voi bongata edullisempia 2.laadun astioita, joista monesta sitä virhettä saa etsimällä etsiä :). Pajan uusi alter ego- versio on PussPuss-Companyn mukit ja herkkupurkit tekstillä, joissa jokainen kirjainkin on tehty käsin stanssaten. Tässä kuvia noista ihanista PussPuss Companyn astioista :):


Tässä ulkoa kakkoslaatua <3:
Paratiisipaja taas on kotimainen kynttilä- ja saippuapaja. Kynttilöitä löytyy laaja värivalikoima sekä pinta- että läpivärjättyjä. Pelkästään tuoksukynttilöitä on yli 20 erilaista, kaikki läpituoksutettuja ja läpivärjättyjä. Tuotteita löytyy sisustusliikkeistä ympäri Suomea, sekä tuolta tehtaanmyymälästä. Laajan kynttilä- ja saippuavalikoiman lisäksi pajalta löytyy paljon kaunista sisustus- ja lahjatavaraa :).Jos Kustavissa päin liikutte, suosittelen ehdottomasti käymään tuolla Käsityökylässä. Pihapiiristä löytyy idyllinen kahvila, sekä pupuja ja lampaita lasten iloksi. Jos ette pääse paikan päälle, käykää tutustumassa Savipajan sivuihin täällä ja Paratiisipajan täällä. Mukavaa viikonloppua <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti