torstai 26. kesäkuuta 2014

Juhannus Kustavissa

Meidän juhannukseen on jo useampana vuonna kuulunut aaton vietto veljeni ja hänen puolisonsa luona Kustavissa, meren rannalla. Sitä voisi oikeastaan jo kutsua perinteeksi, kun sitä perinne- sanan merkitystä lapset ovat kovasti kyselleet :). Aatto oli tänäkin vuonna onnistunut <3! Keli oli juuri sopiva, hellettä ei kaivattukaan. Saimme viettää aikaa yhdessä, nauttia luonnosta, syödä hyvin ja kaikki viihtyivät. Kaikkein tärkein asia, juhannussalon nosto oli myös menestys tänäkin vuonna :).

Teimme tällä kertaa kotona kranssien pohjat valmiiksi, jotta perillä saatiin sitten rauhassa tehdä koristelut valmiiksi. Kaikki neljä lasta halusivat tietenkin omat kranssinsa :). Olikin hyvä että pohjat olivat valmiina, neljän kranssin teossa menee jo aikansa, vaikka edellisiä pienempiä olivatkin.
Juhannussalon nosto on aina yhtä jännää, varsinkin niin tuulisella kelillä kuin nyt oli. Onneksi oli vielä työntökepit joiden valmistamista varten ylpeä pikkumieskin pääsi poraamaan ihan itse <3.


Kustavi on kyllä niin kaunista seutua! Ja vaikka itse asumme maalla, niin siellä kyllä sielu lepää luonnon ja rauhan keskellä. Meren läheisyys on myös minulla aina sydämessä, siitä ei pääse mihinkään. Ja sitten kaiken sen luonnon lomasta löytyy ihana Kustavin Savipaja, Käsityökylä ja Paratiisipaja <3! Sinne lähdimme iltapäiväkahvien jälkeen porukalla. Siitä sitten enemmän seuraavassa postauksessa. Ihanaa viikon jatkoa Teille <3!

4 kommenttia: