keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Toukokuun kiireet

Niin se loppui, kiireinen toukokuu. Ihana kevään kuukausi joka menee aina niin kovalla vauhdilla. Ei ole meinannut tänne blogiinkaan ehtiä ollenkaan, vaikka kerrottavaa olisi ollut paljon. Tervetuloa uudet lukijat, ihana saada teidät mukaan <3.

 Toukokuussa tapahtuu aina niin paljon, oikeastaan se on yhtä juhlaa! Ja voi millaiseen  viikonloppuun saimmekaan sen päättää! Lauantaina saimme heti aamutuimaan nauttia ihanista oma kylän koulun juhlista. Tunnelma oli niin lämmin ja samalla haikea. Monella vanhemmalla kostui silmäkulma lapsen siirtyessä yläasteelle, minulla ihan oman ja muiden tuttujen lasten esitysten ansiosta <3. Suvivirsi ja On laiva valmina lähtöön, saavat minut aina takuuvarmasti kyyneliin. Meidän kylän koulusta on hyvä ponnistaa maailmalle ja Suvivirren saattelemana on hyvä lähteä lomalle :).Kevätjuhlasta suuntasimme suoraan kohti Pohjanmaata ja siellä kummityttöni ja hänen sisariensa ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin. Kyllä oli liikuttavaa katsoa miten pienet tytöt olivat kasvaneet aikuisiksi ja pärjänneet hienosti elämässä - samalla katsoo omiaan ja toivoo heille kaikkea parasta matkan varrelle <3. Juhlissa oli mukana paljon rakkaita sukulaisia joita näkee aivan liian harvoin - kerrankin koolla oli paljon läheisiä ja minäkin pääsin paikalle :)! Mukaan tarttui paljon lämpimiä muistoja koko porukalle!

Pääsinpä sitten ennen juhlia kurkkamaan suloisen suloista puotiakin. Olimme nimittäin tunnin etuajassa ja ehdin piipahtamaan Mallan Makeat sisustus- ja herkkupuodissa! Niin kiirus aikataulu kuitenkin oli, etten ehtinyt tätä ihanaa puotia valokuvata - on siis palattava sinne vielä paremmalla ajalla :)! Mutta nopean katsauksen ehdin tehdä ja jotain pientä tarttui matkaankin ;). Puodin pitäjä Malla oli vielä niin kiltti että saimme vaihtaa vaatteemme puodin perällä. Siellä sitten sonnustauduimme juhlataimineisiin ja lupasimme tulla vielä joskus uudemman kerran ja paremmalla ajalla :)!

Nyt voi sanoa että tervetuloa kesäkuu, lasten loma, juhannus ja ne ihanat lämpimät kesäillat! Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)!

P.S Tässä kuva siitä aiemmin ostamastani herkun värisestä jalopelargoniasta :).


3 kommenttia:

  1. <3 näitä on niin ihana lueskella töissä, kun vielä itsellä 6 aamua lomaan :). Ehditäänhän me näkeen vielä ennen meidän reissua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3, oi yritetään ehdottomasti, sullahan onkin loma jo ihan lähellä :)!

    VastaaPoista
  3. On laiva valmiina lähtöön itketti muakin ja muutamaa muutakin äitiä tyttären kerhon kevätjuhlassa, kun kerholaiset sen esittivät. :')

    VastaaPoista