keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Home sweet home

Ihanaa, tauti antaa hiljalleen periksi, vihdoin! Tuli pakkopysähdys ja hiihtolomasuunnitelmat heittivät häränpyllyä- näin voi käydä. Piti mennä mummulaan, nähdä sukulaisia, kansalaisopiston kurssikin olisi ollut vielä kaiken päälle. Mutta kaikella on kääntöpuolensa. Nyt tuli levättyä ja vietettyä aikaa perheenä, vaikkakin vähän puolikuntoisena. Tuli askarreltua hamahelmillä, luettua Akua ja ihan vaan nukuttua lasten kanssa. Ja mistä tietää että on parantumaan päin - kun päässä alkaa vilistä mitä kivaa voisi puuhailla, ommella, maalata, laittaa uuteen uskoon. Oma home sweet home ;).

Kevät on hiipinyt näiden muutamien päivien aikana selvästi luontoon. Vaikka pidän pastellisävyistä ja niitä vähäsen meiltä kotoa löytyy ympäri vuoden, huomaan että olohuoneemme tarvitsee nyt keväistä piristystä; vaaleanpunaista, turkoosia, jotain.. Eilen jaksoin jo surffailla netissä tyynynpäällisiä ja huopia - nyt pitäisi jaksaa kaivaa kankaita mitä kotoa löytyy ja päästä kangaskauppaan täydentämään varastoa keväisillä tilkuilla :)!

Olohuoneen viiri muutaman viikon takaa (klik) vaihtoikin paikkaa. Perheen pienin on jo pitkään kysellyt missä hänen viirinsä on ja tykästyikin siihen. Viiri siirtyi siis hänen sänkynsä yläpuolelle ja kaksoisveljelle ompelin oman, lempivärien mukaan. Vähän meren henkeä ja merirosvomaailmaa ;). Viirit olivatkin kivan näköiset heidän sänkyjensä yläpuolella :).
Tässä vähän lisää tunnelmia heidän makuuhuoneestaan <3.Pari sisustussydäntäkin väsäsin. Vihdoin tuli käytettyä viime syksynä ostamiani sisustustekstinauhoja, joita ostin sisustuspuotikierrokselta, mm. ihanasta Sonjan sisutuspuodista Mynämäeltä - siitä reissusta ehdottomasti lisää vielä myöhemmin :). 


Nyt rauhallisesti eteenpäin, edelleen paljon lepoa ja kuumaa viinimarjamehua. 
Mukavaa viikkoa kaikille <3!

2 kommenttia:

  1. Värisuunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä, yllätyit varmaan :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä :D!! Kummasti kun lumi sulaa ja aurinko alkaa paistaa, tuo värimaailma sisälläkin alkaa mietityttää :).

    VastaaPoista