keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kevään sävyjä

Ihana kevät! Vaikka meillä ovat nyt lapset sairastelleet vuorotellen, pitää etenevä kevät ja lähestyvä kesä mielen virkeänä. Toivon edelleen että lapset paranisivat pääsiäiseksi, jotta suunnitelmat eivät mene mönkään. Tosin sen verran usein niitä on kuluvien vuosien varrella jouduttu muuttamaan, että varasuunnitelma, jos toinen on jo valmiina :).

Pääsin edellisviikolla pariin ihanaan kauppaan, joista toinen on Raumalla Puutarhamyymälä Viherkäine. Kukkakauppa kyllä, mutta kevään narsisseja, helmililjoja ja muita ihastellessa voi löytyä aika paljon muutakin. Minulle mukaan lähti suloinen GG:n liina ja lattemuki, edullisesti ;). Ehkä noita mukeja voisi hankkia lisääkin. Ja voi olla että kaupassa tulee käytyä taas kurkkaamassa kun seuraavan kerran sinne päin pääsee, sen verran ihania juttuja oli kauppa pullollaan <3.Kevään väriksi on meillä tullut tänä vuonna turkoosi. Rakastan pastellisävyjä ja nyt tuo turkoosi tuo raikkaan kevään tuulahduksen <3.Nyt vain taudit pois ja kevään tuoksua kotiin, hyvää pääsiäisen aikaa teille kaikille <3!!


6 kommenttia:

 1. Ihana kuppi ♥ Turkoosi on mullekin tullut nyt kevään myötä ja osittain kyllä Nellan innostuttua turkoosista minäkin totuin.

  VastaaPoista
 2. Keväässä on ihmeellistä voimaa. Vaikka kuinka olisi väsynyt, niin aurinko kummasti virkistää mielialaa. Turkoosi on raikas väri ja tuleepa siitä pastellina jopa meri-ilman tuulahdus mieleen. <3 Tuo vanha penkkihän on löytänyt oivan paikan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki löysi paikkansa siitä ja mietinkin että miten en ole aikaisemmin sitä tuohon ajatellut.. :). Saisipa sen meri-ilman tuulahduksen tänne vielä oikeasti <3.

   Poista
 3. Ihanat kevään sävyt♥ gg:n astiat on niin herkkuja! Toivottavasti paranitte pääsiäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos parannuttiin ja saatiin viettää kiva pääsiäinen <3. Nuo gg:t on aivan ihania, pakko saada niitä lisää :)!

   Poista