torstai 3. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste nro 5 :)

Tässä hössäkässä arkikuvahaasteen viimeinen osakin on saanut vähän odottaa itseään. Tämä onkin ollut mukava haaste, sillä se on saanut minut miettimään meidän arkea ihan kunnolla, mitä kaikkea siihen kuuluu. Olen huomannut että meidän arki pyörii hyvin peruskuvioissa ja mukavien puuhien parissa. Sitten kun tulee poikkeuksia, lapsetkin ottavat ne innolla vastaan ja paluu normaaliin arkeen käy aika vaivattomasti.

Viimeisenä arkikuvana tässä lasten puuhasteluja viikon aikana. Meillä on saatavilla aina paperia ja kynää, hamahelmiä, liimaa, teippiä, tarroja, kartonkia, värityskirjoja, helmiä & silikonilankaa ja jotain muita askarteluvälineitä. Jos jollekin iskee inspiraatio, niin on tarvikkeet lähellä :). Tällä viikolla ovat myös lapset sairastelleet vuorotellen, joten sisälläkin on vietetty normaalia enemmän aikaa.

Tässä pikkumiehen avaruusalus :D Hamahelmityöt on tehty aikaisemmin, mutta laitoin ne tähän koska ne ovat minusta hienot ja niitä saa myös usein meillä silittää <3.
Nyt haaste eteenpäin, se unohtuikin tehdä viime kerralla kokonaan. Tällä kertaa siis kolme haastetta: Eppu blogissa Elämää Marjulassa, Iina blogissa Tilduliinu ja kolmantena P ja pienet blogissa Metelinmäki:). Mukavaa loppuviikkoa Sinulle <3!

6 kommenttia:

 1. Selvä. Haaste vastaanotettu. :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia, hieno avaruusalus. Ja hienoja hamatöitä.

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs oli Einolla hieno avaruusalus. Ihailimme myös hamahelmitöitä. Mukavia kuvia!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan avaruusaluksen pikkumies tehnyt. :) Hamahelmityöt on myös hienoja. Meillä on sama juttu että paperia, kyniä ja askartelujuttuja on saatavilla aina ja esikoinen niitä jatkuvasti käyttääkin. Nuorempi on keskittynyt piirtämiseen ja paperia kuluu viikossa uskomaton määrä!

  VastaaPoista
 5. Hieno alus, todella!
  Rentoa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille <3, lasten askartelut on kyllä niin ihania enkä malttaisi heittää mitään pois :) <3.

  VastaaPoista