lauantai 26. huhtikuuta 2014

Orvokkeja :)

Pääsiäinen meni ihanasti siskon synttäreitä viettäen ja lapsetkin paranivat niin että kaikki suunnitelmat onnistuivat. Aurinko on paistanut ja meillä se tarkoittaa sitä että lapset haluavat joka välissä pihalle. Mikäs sen parempaa! Paitsi että sisällä hommat ovat hujan hajan...mutta pimeän talven jälkeen on ihanaa kun lapset sinne ulos oikein haluamalla haluavat ja siellä on siis oltu :). 

Ilokseni huomaan että uusia lukijoitakin on tullut, tervetuloa mukaan <3.

Tämä on nyt varsinainen kuvapostaus, sillä pienet suloiset orvokit olivat kuin tarjottimella viime viikolla oman kylän kukkakaupan ulkopuolella. En voinut tietenkään vastustaa kiusausta ja ostin niitä kuusi kappaletta kotiin, ihania <3. Lasten kanssa sitten istutettiin ne kippoihin ja kuppoihin, sisälle vielä toistaiseksi, kohta voi sitten siirtää ulos. Tällä kertaa siis suloisia hentoisia orvokkeja <3.









Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille <3!

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos <3, orvokit on ihania, pitää vaan siirtää pian ulos jo :).

      Poista
  2. Ihania, miksiköhän en ole ostanut orvokeita moneen vuoteen? Täytyypä korjata tilanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on usein kyllä ollut orvokkeja, saa nähdä mitä ulos tulee sitten niiden kavereiksi laitettua :).

      Poista
  3. Mä kans mietin, että laittaisko orvokkia tänä kesänä. Toissa kesänä meillä oli ja se on kyllä ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orvokki on ihana ja kun jaksaa vaan ottaa ne kukkineet pois niin on pitkäikäinen :).

      Poista
  4. Oi miten kiva toi kasvi lasipurkissa, meiltäkin löytyy samanlainen purkki, taidan kopsata idean. Meillä on nimittäin pieni kolmivuotias tuholainen, joka tykkää katkoa oksia äidin huomaamatta, tuolla purkissa pysyy kasvit ehkäpä elossakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), sain itsekin idean ystävän facebook-päivityksestä :). Pysyy muuten meilläkin kukka ihan rauhassa tuolla purkissa, eli toimii :D.

      Poista
  5. Meillä on ollut orvokkia myös jo monena vuonna. Nykyään haluan laittaa ehdottomasti juuri lilaa violaa. ;) kun orvokit leikkaa keskikesällä raakasti poikki, ne kukkivat vielä uudestaan ja kukista kestää ihan pitkälle syksyyn asti. :)

    VastaaPoista
  6. Monilla on tosiaan orvokit läpi kesän kauniina, taidan vain itse olla sellainen että tykkään vaihtaa kukkasia kesän varrella :). Mutta näin alkukesästä se on ihana kukka <3!!

    VastaaPoista