sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesä tuli!

Voi lämpöä ja aurinkoa! Sitä riitti tänään ja meillä onkin oltu aamusta asti ulkona, juostu ja leikitty. Aurinkorasvaa onneksi oli valmiina ja kesähatutkin hankittuna :). Ja kun lapset viihtyvät ulkona ja keksivät tekemistä niin saavat aikuisetkin ulkohommia tehtyä. Meillä on siis touhuttu kaikenlaista, mm. perunat ja kukkasia on istutettu ja trampoliinikin saatiin kasattua. Viime kesänä meillä ei ollutkaan trampoliinia lainkaan sillä kaksosten vauhti oli siihen värkkiin liian hurjaa - saa nähdä miten käy tänä kesänä :).

Esikoinen kylvi kukkasien siemeniä ja yhdessä laitettiin äitienpäiväruusut ulos. Myöhemmin siirrän ne kukkapenkkiin, kunhan keksin mihin kohtaan pihaa sellaisen haluan :).
Syötiin molemmat ruoatkin ulkona terassilla, välipaloineen päivineen. Illalla oli ihan pakko vielä herkutella ylimääräinen mehutuokio kun päivä on sujunut niin mukavasti <3. Talo & koti-lehdestä bongasin ihanan suloiset kertakäyttöiset pilkkumukit ja ClasOhlssoniltahan niitä löytyi. Lapsille sai kätevästi irtokannen nokasta pillin ujutettua ja niinpä ulkona mehua ei läiskynyt eikä kaatunut muurahaisia houkuttelemaan, suosittelen :)!


Nyt toivotaan näitä ihania kesäpäivä lisää <3!! Mukavaa alkavaa vikkoa!8 kommenttia: