sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Juhlien aikaa

Nämä viimeiset viikot ennen loman alkua ovat pelkkää juhlaa :). Ensinnäkin kelit ovat sellaiset nyt että tästä pitää ottaa kaikki irti. Lapset juoksevat pihalle heti kun aamupalalta ehtivät ja muutenkin ulkosalla on tullut puuhasteltua. Ja onhan niitä juhlia ihan konkreettisestikin. Ensimmäset kevätjuhlat vietettiin jo keskiviiikkona seurakunnan kerholla ja viikon päästä on vuorossa koulun kevätjuhlat. Väliin mahtuu vielä ystäväperheen lapsen synttärit joihin koko perhe lähtee aina innoissaan. Hyvää seuraa ja maailman parhaita herkkuja on aina takuuvarmasti tarjolla :).

Perunat, punajuuret, sipuli ja ruusupapu ovat maassa ja tänään vielä salaatit ja yrtit ruukkuihin. Uusia silmälaseja valkatessa silmä iskeytyi naapurikaupan edustan herkullisen värisiiin jalopelargonioihin ja yksi oli pakko napata mukaan. Toivottavasti saan tuon herkullisen värin pysymään loistossa :). Isä ja lapset kävivät tänään vielä lähellä sijaitsevassa puutarhassa taimiostoksilla ja lapset olivat ihastelleet kauniita kukkia. Puutarhan omistaja oli niin herttainen että antoi jokaiselle neljälle lapselle kukkasen ilmaiseksi! Kyllä olivat lapset innoissaan ja onnellisia, vielä löytyy tällaistakin palvelua <3. Laitan kukkasista kuvia sitten myöhemmin. Omenapuut jotka istutimme pihaan viitisen vuotta sitten ovat nyt ihanasti kukassa <3.

Kävin tosiaan panostamassa erityisen paljon itseeni tällä viikolla: Valitsin uudet silmälasit JA aurinkolasit, nyt en malta odottaa että ne saapuisivat :). Lisäksi kävin kurkkaamassa miltä työpaikalla monen vuoden jälkeen näyttää - mukavaltahan siellä puitteet näytti ja nyt voin hyvillä mielin nauttia tästä kesästä täysillä. Ihana kesä <3! 
Mukavaa viikkoa teille kaikille <3! Nyt jääkiekkoa vielä...

3 kommenttia:

  1. Kylläpäs oli kesäisiä kuvia ja söpöjä juhlijoita. Omenapuut kukkivat jo paljon, mutta toivotaan, että kasvattavat maukkaita omenia, joita saatte syödä, kun koulut ja päiväkotivaihe alkaa. Lämmin aika meni nyt ohi, mutta toivotaan kaikille kauniita toukokuun lopun päiviä!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Odotan jo itse lomaa tosi kovasti, onneksi se on ihan kohta.

    VastaaPoista
  3. Omenapuun kukat on kyllä niin kauniita. <3 Ihania kuvia taas kerran.:)

    VastaaPoista