keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Keittiöpohdintoja

Meidän keittiö aiheuttaa minulle kovasti päänvaivaa. Liiallisesta kirsikan väristä on hiljalleen päästy pois ja yhteen päätyyn on jo hyvä suunnitelma, mutta jotain pitäisi keksiä. Keittiön ovet ovat siis kerman/vaniljan väriset ja sinänsä siis ihan ok, mutta osa ovista alkaa olla jo vähän huonokuntoisia. Muutaman vuoden päästä voisi ajatella ihan kunnon keittiöremonttia, uusia ovia ja muuta, mutta nyt pitäisi keksiä jotain hauskaa, persoonallista :).

Tykkään kaikesta vanhasta ja melko vaaleasta, valkoisesta.  On ihanaa, että asioilla ja tavaroilla on tarinansa. Näissäkin kuvissa tavarat on joko hankittu läheisten kanssa mukavilta reissuilta, saatu lahjaksi, tai ovat perittyjä tai kulkeneet muuten pitkän matkan tai mutkan meille <3.


 Vanhan Mummulan lamppu <3
 Pappani vanha koulutyö, joka on matkannut pitkän tien meidän puuhellan päälle, kaapista löydät vanhasta postauksesta täältä.

Jotenkin näitä kuvia katsoessani tulee sellainen fiilis että ihan tavalliset keittiön kaapit voisi vaihtua johonkin muuhunkin. Jos löytäisi jotain vanhoja kaappeja, tai tekisi vanhoista ikkunanpokista kaapit. Tai laittaisi ihan avohyllyjä johonkin kohtaan. Jos löytyisi jotian kaunista lautaa, vanhoista ovista tai ladosta tms. ja saisi oman isän suostuteltua loihtimaan jotain kaunista niistä. Olisiko ne ihan kauheat pölypesät :)? Olisiko sinulla joku kiva idea keittiötä varten, joka olisi suhteellisen helposti toteutettavissa :)?

2 kommenttia:

  1. Avohyllyt on ihanat, mutta pölyähän ne tietysti kerää, tommoinen siivousihminen niistä silti varmasti selviäisi ihan hienosti., tämmöinne laiskempi emäntä tyytyy ihailemaan vain muiden kauniita avohyllyjä. Tosin noi ikkunanpokakaapit olis ihan järjettömän hienot myös.

    VastaaPoista
  2. Tuo valaisin ja ikkunanpoka ovat kyllä niin ihanat! Ikkunanpokaovet kuulostavat todella mahtavilta. Itselläni on toive saada joskus kotiini ikkunanpokasta tehty vitriinikaappi. Kyllä pölyä aina kotona riittää, vaikka ei avohyllyjä olisikaan, joten jos keittiössä on tarpeeksi kaappitilaa, niin miksei avohyllyjä voisi suunnitella laitettavaksi. :)

    VastaaPoista