perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tyyntä myrskyn edellä :)

Ovatko viime päivien kauniit ilmat olleet vain väliaikaista ja viikonloppuna talvi valtaa taas maan? Joka tapauksessa meidän perheeseen aurinko on tuonut valtavan annoksen energiaa ja hyvää mieltä, millä kohdata vaikka vaikeampikin takatalvi :).

Mieltä piristämään hain vielä alkuviikosta narsisseja, tänä keväänä olen innostunut kukkasista erityisesti. Ystävän kanssa on puhuttu että ehkä se puutarha ja kukkasten hoito tulee mielekkäämmäksi kun lapset kasvavat niin, ettei kaikki aika ulkona mene karkulaisten perässä juoksemiseen :). 

Nyt nämä pienet karkulaiset olivatkin kiinnostuneita kerhon aikana ilmestyneistä narsisseista :)!




Ei tuoksu, ei.. ;).









Näillä väreillä kohti viikonlopun lumimyräkkää, mukavaa perjantai-iltaa Sinulle <3!

10 kommenttia:

  1. Mukavaa perjantaita sinullekin! :) Vähän tuo ennustettu lumimyräkkä kauhistuttaa, kun tekisi niin mieli tehdä sisälle jo kevätsiivous, tuoda kesäiset matot vintiltä ja vaihtaa verhot kevyempiin, mutta ehkä pitää vielä odottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota matot vaan vintiltä, ei anneta pienen lumimyräkän haitata kevään tuloa :)!

      Poista
  2. Toivottavasti sitä lunta nyt ei kuitenkaan enää tulisi.
    Ihanaa perjantai-iltaa ♥

    VastaaPoista
  3. Kaunis blogi ja ihanat kuvat. Totta tuo, että kun lapset oli ihan pieniä ei vaan ollut energiaa yksityiskohdille. Ja nyt kun on aikaa niin tavallaan nauttii niin siitä, että voi tehdä uusia juttuja. Kevätsäät ovat todellakin tehneet hyvää monella tapaa. Paljon virkeempi olo aamulla kun herää ja kun on jo valoisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Nautin myös siitä että nyt jaksaa tehdä omia pieniä juttuja mitä ennen ei kerta kaikkiaan jaksanut eikä aika riittänyt. Kevätaurinko on meilläkin virkistänyt, aamuisinkin on porukka pirteänä hereillä eikä tarvitse kouluun ja kerhoihin herättää tukkiunesta :).

      Poista
  4. Kyllä keltainen väri enteilee mukavasti kevään tuloa. Kyllä lapset ja aviopuoliso nauttivat myös kukkasista! Aamuisin tuntuu, että tarvitseepas sitä aikuinenkin pimennysverhoa! Otetaan kevät ilolla vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitavat kaikki nauttia kukkasista ja vihdoin jaksan niitä laittaakin :). Kohta voi tosiaan olla pimennysverhon tarve, jos herätys aikastuu ja aikastuu..toistaiseksi onneksi on herätty ihan kohtuulliseen aikaan. Valo tuo kyllä virkeyttä ja hyvää mieltä! Kevät saa tulla :)!

      Poista
  5. Ihana kevät <3 Täällä kyllä tuli lunta mutta niin kauniisti aurinko on paistellut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, oikeastaan vuoden parasta <3! Ja pieni pakkanen näin maaliskuussa ja lumi on vielä ihan tervetullutta, varsinkin kun aurinko paistoi tänäänkin täydeltä taivaalta :).

      Poista