lauantai 29. maaliskuuta 2014

Arkikuvahaaste 3 & 4

Tämä blogiemäntä on ollut kuluneen viikon melkoisen kiireinen ja yöunetkin on olleet vähän mitä sattuu. No, kiireessä ja väsyneenä sattuu ja tapahtuu, onneksi pahimmat jutut on olleet tällaisia:Oikea taidonnäyte taas kerran tältä äidiltä :D! Siinä arkikuvaa kerrakseen, numero 3 siis.


Mutta kiireestä huolimatta lasten arkiaskareet hoidetaan ja niistä kaikille mieluisin on tällä viikolla ollut ulkoilu :)! Ihana aurinko lämmittää ja valoa tulvii joka puolelle. Sisällä se paljastaa likaiset ikkunat ja pölyt, mutta ulkona ei sellaiset haittaa. Aamulla kun on ollut vielä melko viileää on mahtava olla ulkona ja tuntea auringon lämpö. Lapsetkin viihtyy pihalla ja riemulla on kannettu talvitavaroita pois. Arkikuva nro 4 siis meidän arkea lähes joka aamu, ulkoilu :).


 N..Y..T... nyt


Ja mäkeä alas kilpaa :)


Lujaa!!Ja takaisin ylös!
Vauhdikasta viikonloppua Sinulle <3!

8 kommenttia:

 1. No ei ne ihan herkkuaterialta tietty näytä. Mut ulkokuvat on ihania, voi että tykkään kun tää kevät tuli. :)

  VastaaPoista
 2. Vahinkoja sattuu mestarikokillekin! Korvissani voin kuulla äänetkin, kun näen veijareiden lmäenlaskukuvat. Hyvää viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä iloista väkeä, parempi selkeä kevät niin lapset osaa ottaa siitä ilon irti :)!

   Poista
 3. Kyllä noita voi vielä hyvin syödä. :) Tietty menee jonkin aikaan, että kaikki mustat kohdat on nypitty pois. ;) Ja voi, miten ihanalta mäenlasku näyttää. Mitäs maksat ikkunanpesusta? Nimim. viime viikonloppuna omat pesin... :D

  VastaaPoista
 4. Hmm...tästä täytyykin neuvotella, ehdottomasti :D!!!

  VastaaPoista