perjantai 24. tammikuuta 2014

Herkkuja ja viikonloppu
Viikonloppu edessä <3! Eilen illalla pippurinen perheen pienin innostui pikkuapulaiseksi pannarin tekoon. Hyvää tuli ja kyllä maistui koko perheelle. Meillä tehdään pojan maitoallergian takia kaikki maidottomina tai kauramaitoa käyttäen. Kauramaito ei pannarissakaan paljon maistu ja kasa hilloa peittää sen pienen makueron :).


 
Perjantaina meillä usein, lähes jo perinteisesti syödään tortilloja. Niidenkin valmistukseen saan aina useammankin pikkuapulaisen mukaan. Välillä yritän pilkkoa ainekset puolisalaa, koska pikkuapulaisilla on tapana syödä lastista :).Pienet sisustusasiat pyörivät nyt mielessä. Viikonloppu on edessä ja "keskimmäinen" kyselee lupaamaani pöytää huoneeseensa. Se tarkoittaa siis pientä maalausprojektia. Olisikin mukavaa pitkästä aikaa :). Lisäksi olohuoneessa on meneillään uuden järjestyksen tekeminen ja taulujen ym. esineiden siirto. Yritetään saada vähän avaruutta ja samalla virkistää mieltäkin.
 Mukavaa viikonloppua <3!

2 kommenttia:

  1. Ihana ja kaunis koti teillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Taas olisi muutama projekti kyllä odottamassa mitä voisi laittaa uusiksi. Pienet taideteokset tuolla seinässä saattaa vauhdittaa aikakin yhtä suunnitelmaa.. ;).

      Poista