torstai 23. tammikuuta 2014

Valkoisen ja valon tarve

Kun muutimme tähän taloon viitisen vuotta sitten, meillä oli tästä heti hyvä tunne, koti <3. Entiset omistajat olivat selvästi pitäneet kirsikan sävystä ja suosineet sitä erityisesti kettiöalueella. Myös takka ja leivinuuni olivat samaa sävyä. Tiesimme kuitenkin, että ns. pieni pintaremontti riittäisi tekemään kodista meidän näköisemme. Se mikä oli sitten yllätys, oli se että saimmekin kolmen vuoden sisään kolme ihanaa lasta <3. Pintaremontit siis valmistuvat, mutta hitaammalla aikataululla ja minä olen saanut sietää kirsikkaa pidempään kuin halusin :).

Halusimme molemmat mieheni kanssa taloon vaaleaa sävyä tuomaan valoa ja avaruutta. En ollut ennen ymmärtänyt kovin valkoista sisustusta, enkä varsinkaan sitä että puupintaa maalataan valkoiseksi. Viimeisten parin vuoden kulessa olen kuitenkin ihastunut täysin valkoisen eri sävyihin ja nyt tuntuu että sitä ei voi olla liikaa! Onneksi olemme siinä asiassa mieheni kanssa samoilla linjoilla ja valinnat pintaremontteihin ovat olleet suhteellisen helpot. Pienen "sisustajan" oikeuden olen saanut kyllä selvästi pitää itselläni ;).




Kolme huonetta on nyt remontoitu meidän tyyliseksemme. Heti muutettuamme toinen, pienempi makuuhuone alakerrassa maalattiin. Halusin yhden seinän roosanlilaiseksi (jos sellaista väriä onkaan) ja muuten valkoiseksi. Vuosi sitten halusinkin siihen hillitymmän sävyn ja sellaisen mikä olisi harmoniassa muun kodin kanssa. Niinpä seinä sai ajopuun kauniin sävyn tikkurilan maalikartasta. Katto paneloitiin ja listat vaihdettiin. Laitoin sinne verhot ja muut tavarat paikoilleen ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Esikoinen sai siitä oman huoneen itselleen ja pikkutytön pinkit sävyt siirtyivät pikkusiskolle. Tällaiselta siellä näyttää nyt :).




  
<3 Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille,  joka on valmis ottamaan niitä vastaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti