perjantai 31. tammikuuta 2014

Olohuoneen uusi järjestys ja kutsut

Viime viikonloppuna oli ajatus että ehtisin ehkä askartelemaan itse jotakin pientä - se vaihtui kuitenkin keittiön vaalentamisprosessin jatkamiseen, mistä olen todellan iloinen <3! Olemme siis vähentäneet kirsikkaa ja lisänneet vaaleaa, lähinnä valkoista. Nyt jäljellä olevat kirsikan sävyiset tasot ja muutama muu juttu menevät jo nätisti mukana, mutta pääväri ei enää ole se :).  Hiukan vielä puuttuu listoja ja muuta, joten kuvia vasta myöhemmin ;).Toinen muutoksen asia liittyi olohuoneeseen. Minua on jo pitkään häirinnyt se, että keittiössä touhutessani monet vieraat istuvat olohuoneemme sohvalla selkä minuun päin. Viikko sitten päätimme että joku keino pitää olla saada huonekalut niin että sohvat ovat seinustoilla, tv:tä pystyy katsomaan ja kaikki huonekalut mahtuvat huoneeseen. Fiksu mieheni sai kuin saikin homman toimimaan ja nyt olen erittäin tyytyväinen. Olin myös luvannut pienen tauon jälkeen pitää uuden malliston ilmestyttyä me&i-kutsut ja niidenkin takia sohvat olisi ollut pakko siirtää jotenkin. Nyt kaikki toimii ilman erillissjärjestelyjä. Olohuone tuntuu luontevalta ja saimme muutaman sisustusjutunkin paikalleen, ehkä vähäsen kutsujenkin innoittamana :). 

 Olen onnellinen kun saan isäni tekemiä käsitöitä esille kauniisti ja yksi niistä on kuvassa näkyvä jalkalamppu. Myös sisustustikkaat ovat hänen ja siskoni käsialaa. Hylly seinässä taas isoveljeni kouluaikana tekemä, mahtaakohan hän itse muistaa tätä käsityötä :)?Siskon virkkaama mattokin sai vihdoin arvoisensa paikan. Aivan ihana!
Me&i tosiaan julkaisi keskiviikkona 10-vuotis juhlamalliston kevät 2014. Olen jo nähnyt malliston pikaisesti kaverini kutsuilla heti ilmestymispäivänä ja omat suosikkini löysin sieltä kyllä heti! Niissä vilahteli kisuja ja kruunuja.. :). Nyt on mukava katsella huomenna vaatteita toisen kerran, ehkä löytyy jotain uutta mitä en ollut huomannutkaan. Pääset ihastelemaan noita uutuuksia täältä, klik. Huomenna siis kutsuillaan, silloin meillä vilisee äitejä, lapsia ja ihania vaatteita :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti